2016-07-31

Insatser ur verkligheten juli 2016

Lyftkran

Återvinningscentral, obehörig inom inhägnat område

2016.07.07 VÄSTERBOTTENS LÄN

En person observeras gående vid containrar. Personen bär på ett fyrkantigt objekt. Högtalare används och väktarutryckning påbörjas. Väktaren påträffar en kvinna på plats som stämmer in på signalement. Kvinnan överlämnas till polis.

 

Bilåterförsäljare i Stockholm. Obehöriga inom inhägnat område

2016.07.07 STOCKHOLMS LÄN

Via kameran ser operatören en person ta sig in på området, och gå fram till några parkerade bilar. Personen öppnar flera bildörrar på olika bilmodeller som verkar olåsta. Polis och väktare tillkallas. Larmansvarig kontaktas och en anställd åker till platsen för att möta upp väktare. Polisen lyckas gripa en person som matchar beskrivningen, larmansvarig är även kontakt med polisen.

 

Uthyrnings- och entreprenadföretag, skadegörelse

2016.07.27 KRONOBERGS LÄN

Två personer syns inne på larmat område, där de går fram och tillbaka bland de parkerade bilarna. Väktare och polis tillkallas. Samtidigt fortsätter de två personerna att gå in och ut från det larmade området och när väktare och polis kommer till platsen är de borta. Rutor på minst två parkerade bilar har slagits sönder. Väktaren lämnar platsen och polisen sökte av området med hund.

 

Återvinningscental, obehörig inom inhägnat område

2016.07.27 JÖNKÖPINGS LÄN

Kameralarm inkommer där en person syns vid kontor/uppställningsplats på området. Kund kontaktas för att säkerställa att inga anställda finns kvar på plats, därefter skickas väktare för kontroll. Polis och väktare påträffar tre personer, som hade gjort intrång på det inhängande området.

 

Depå för maskinuthyrning, obehörig inom inhägnat område

2016.07.29

Kameralarm inkommer kl. 22.27. På bild ses en person klättra över stängslet och gå in på området. Väktare och polis tillkallas. Polisen griper personen på plats. Väktaren utför sedan en kontroll men hittar inga tecken på att något stulits på området.

 

Badområde, obehöriga inom inhägnat område

2016.07.30 NORRBOTTENS LÄN

Kameralarm inkommer kl. 21.40. På bild ses ett flertal ungdomar tjuvbada. Högtalare används flera gånger, men då ungdomarna, trots detta, inte avlägsnar sig från platsen tillkallas väktare. Ungdomarna springer från platsen vid väktarens ankomst.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning