2016-08-31

Insatser ur verkligheten augusti 2016

Obehöriga inom bevakat område

Återvinningscentral , Obehörig inom inhägnat område

2016.08.30 VÄSTEBOTTENS LÄN

Larm inkommer från utomhuskameran där en person sågs hoppa över staketet. Högtalare används, väktare och polis skickas ut för kontroll. Personen hade avlägsnat sig efter att högtalaren använts.

 

Livsmedelförsäljning, Inbrott

2016.08.30 UPPSALA LÄN

Inbrottslarm inkom från flera sektioner, gärningsmannen verifierades genom live-kamerorna och vi kunde då bekräfta att det var en obehörig person I butiken, polis och väktare tillkallades och gärningsmannen kunde gripas.

 

Byggarbetsplats, obehörig inom inhägnat område

2016.08.20

Kameralarm inkommer där person ses inne på området. Väktare skickas till platsen för kontroll och polis meddelas. Vid ankomst upptäcks ingen åverkan på området. Polisen griper två gärningsmän som stämmer in på signalement.

  

Skola, obehörig inom larmat område

2016.08.20 HALLANDS LÄN

Kameralarm inkommer och person med basebollträ ses på bild. Väktare skickas till platsen för kontroll och polis meddelas. Vid ankomst upptäcks ingen åverkan. Polisen samtalar med ungdomsgänget som varit på plats. Väktare och polis lämnar området kl. 00:29

 

Byggarbetsplats, obehörig inom inhägnat område

2016.08.19

Larmcentralen mottog kameralarm där två personer kunde ses på området. Väktare och polis tillkallades. Personerna gick runt bygget och lyste med ficklampor. Polis grep en av gärningsmännen.

 

Återvinningscentraler, obehöriga inom inhägnat område

2016.08.18 VÄSTERNORRLANDS LÄN

Två personer ses på den ena verksamhetens område bärandes på tomma bensindunkar. Väktare skickas till platsen för kontroll samtidigt som polis meddelas. Detta I samband med larm från angränsande återvinning där ett staket blivit uppklippt och en person brutit sig in på området. Vid väktarens ankomst upptäcker man att gärningsmännen slangat diesel från en traktor. Polisen griper de personerna som varit inne på området. Väktare och polis lämnar kl. 05:20.

 

Badanläggning, obehöriga inom inhägnat område

 2016.08.04 NORRBOTTENS LÄN

En person observeras gående vid containrar. Personen bär på ett fyrkantigt objekt. Högtalare används och väktarutryckning påbörjas. Väktaren påträffar en kvinna på plats som stämmer in på signalement. Kvinnan överlämnas till polis.

 

Däckfirma, obehörig inom inhägnat område

2016.08.02 KRONOBERGS LÄN

Kameralarm inkommer och en person som försöker bryta sig in i en container syns på området. Väktare skickas till platsen för kontroll och polis meddelas. Vid väktarens ankomst grips personen på området. Väktare inväntar polis som omhändertar förövaren.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning