2017-06-27

Vi finns på plats dygnet runt, året om

Larmoperatörer

Nu är sommaren här och med den semestertider på många företag.

 

På vår larmcentral är det däremot inte semester. Den är bemannad dygnet runt, året om och våra erfarna larmoperatörer är redo att agera om något skulle hända under sommaren. Vi sätter direkt in rätt åtgärd för att skydda dig, din personal och din verksamhet. När larmet går startar en snabb och effektiv kedja, från larm till åtgärd.

 

Vår kundtjänst finns också tillgänglig hela sommaren, vi har öppet dygnet runt för att hjälpa till med alla frågor som rör ert larmsystem. Se tveka inte att höra av er på 0771-32 75 00 eller kundtjanst@securitasdirect.se

 

 

Vilken säkerhetslösning passar ditt företag?
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Vanliga frågor

  • På Mina Sidor kan du administrera kontaktuppgifter, se fakturahistorik och få mer information om de Plustjänster vi kan erbjuda. Du som har vårt kamerakoncept Observer Direct kan dessutom själv övervaka dina kameror, ladda ner bildmaterial mm.

  • Kontakta vår kundtjänst på nr 0771-32 75 00. Se gärna till att ha eventuella kontaktuppgifter till den nya ägaren/hyresgästen av fastigheten tillgängliga under samtalet.

  • Du kan själv administrera kontaktpersoner genom att skapa ett konto på Mina Sidor , men vi kan även hjälpa er via vår kundtjänst, 0771-32 75 00. Tänk på att du vid samtalet ska kunna ange återkallningskod eller huvudkod till larmet.

  • Kontakta vår säljavdelning på telefonnummer 020-24 00 63