2017-07-17

Mina sidor får uppdaterat utseende

Övervakningskamera

Efter sommaren kommer Mina Sidors utseende att uppdateras. Vårt mål har varit att skapa en lättmanövrerad och användarvänlig tjänst som dessutom blir enklare och snyggare. Här kommer en förhandsvisning med några exempel.

 

Startisdan för inloggning kommer att se ut så här.

Mina sidor

Förstasidan, sidan du ser när du loggat in på ditt konto, har fått ett ordentligt ansiktslyft. Här är det fokus på användarvänlighet. Mitt på förstasidan finns snabbval till funktioner i Mina Sidor och det går lätt att se status på både larmpanel och Observer-kameror. Utrymmet för "Nyheter" som förut tog upp ganska mycket plats, har minskats. Vill du läsa fler nyheter än de tre senaste som visas, kan du klicka på "Läs mer".

Mina sidor

Under "På- & Avlarmning" kan du nu välja att även till- och frånkoppla ditt inbrottslarm genom Mina Sidor. Detta kräver samma förutsättningar som för appen, det vill säga SD8100 med Ethernet, Plustjänster Mina Sidor samt loggade till- och frånkopplingar.

Mina sidor
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning