2017-07-31

Insatser ur verkligheten juli 2017

Obehöriga inom skyddat område

Obehöriga inom inhägnat område

2017.07.25, Nyetablering, Örebro län
Tre personer observeras på området. Kontaktperson söks och väktare skickas till platsen för kontroll. Vid ankomst påträffar väktare tre yngre killar som varit uppe på taket. De tre personerna lämnar området på cykel. Inga tecken på åverkan finns på området.

 

Obehöriga inom inhägnat område

2017.07.27, Nybyggnationsområde, Östergötlands län,
Två personer ses på larmat område och närmar sig ett av husen varpå väktare skickas till platsen för kontroll. Väktare var på plats inom några minuter och kunde avvisa dessa två personer från området. Inga tecken på åverkan fanns på platsen.

 

Obehörig inom inhägnat område

2017.07.29, Byggarbetsplats, Västra Götalands län, obehörig inom inhägnat område
En person observeras inom inhägnat område. Högtalaren används och väktare kallas till platsen. Personen lämnar området innan väktare och polis hinner fram. Vid ankomst och genomsökning av området påträffas ingen person och ingen åverkan finns.

 

Obehörig inom inhägnat område

2017.07.30, Byggarbetsplats, Örebro län
Larm inkommer där två personer observeras på inhägnat område. Väktare kallas till platsen för kontroll. På plats ser väktaren dessa två personer uppe på ett tak på området. Personerna klättar omedelbart ner från taket och springer till en närliggande idrottshall. Polis har anlänt till platsen och kan prata med dessa två personer. De avvisas sedan från området.

Vilken säkerhetslösning passar ditt företag?
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning