2017-08-30

Insatser ur verkligheten augusti 2017

Obehöriga inom bevakat område

Obehörig inom inhägnat område

2017.08.22 Bilförsäljning, Stockholms län

Kameralarm inkommer från larmat område där en kvinna observeras på bild. Väktare skickas till platsen och Polisen meddelas. Kvinnan ses gå in i flera bilar på området. Väktare och polis är snabbt på plats och lyckas gripa kvinnan som får följa med Polisen.

 

Obehörig inom inhägnat område

2017.08.26 Byggarbetsplats, Stockholms län

Kameralarm inkommer och på bild syns en person som går runt på området med ficklampa. Väktare tillkallas för kontroll. Vid väktarens ankomst söks området av utan anmärkning men det kan konstateras att stängslet in på området inte är svårt att ta sig igenom. Ingen åverkan finns på området.

 

Obehörig inom inhägnat område

2017.08.26 Byggarbetsplats, Västernorrlands län

Två kameralarm inkommer med en person på bild inom inhägnat område. Högtalaren används och väktare skickas till platsen för kontroll. När väktaren anländer är personen borta och ingen åverkan finns på plats. Väktare lämnar efter att ha sökt igenom området.

Vilken säkerhetslösning passar ditt företag?
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Vanliga frågor

  • På Mina Sidor kan du administrera kontaktuppgifter, se fakturahistorik och få mer information om de Plustjänster vi kan erbjuda. Du som har vårt kamerakoncept Observer Direct kan dessutom själv övervaka dina kameror, ladda ner bildmaterial mm.

  • Kontakta vår kundtjänst på nr 0771-32 75 00. Se gärna till att ha eventuella kontaktuppgifter till den nya ägaren/hyresgästen av fastigheten tillgängliga under samtalet.

  • Du kan själv administrera kontaktpersoner genom att skapa ett konto på Mina Sidor , men vi kan även hjälpa er via vår kundtjänst, 0771-32 75 00. Tänk på att du vid samtalet ska kunna ange återkallningskod eller huvudkod till larmet.

  • Kontakta vår säljavdelning på telefonnummer 020-24 00 63