Lediga tjänster

Om det inte finns någon tjänst i listan är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till rekrytering@securitasdirect.se.

Personalbild

Att jobba på Securitas Direct

Som anställd på Securitas Direct eller hos någon av våra Professional Partners är du alltid en i laget. Du bidrar med ett personligt engagemang och tillsammans gör vi skillnad för våra kunder – varje dag.

Följ med oss in i framtiden

Öppen och generös   

Vi söker alltid efter dig som har den där genuina servicekänslan som riktas både mot kunder och medarbetare. Tillsammans bygger vi en vänlig, positiv och professionell arbetsplats där alla bidrar med sina färdigheter och är intresserade av att lära sig mer.  

En viktig del av helheten

Delaktighet ger inspiration och arbetsglädje. Därför lovar vi dig insikt och deltagande i företaget som helhet. Vi tror att när företagsstrukturen är transparent och alla har tydliga uppgifter fungerar maskineriet som bäst.

Väx med företaget

Som ett företag drivet i en stark entreprenörsanda är vi i ständig rörelse framåt. Det gäller också alla enskilda medarbetare. För att trivas hos oss behöver du en vilja att utvecklas och ta till dig nya färdigheter. Det betyder att du har möjlighet att efter hand få större ansvar och gå vidare till nya uppgifter.  

Att vara marknadsledare

Vi arbetar med ett starkt varumärke och en väl beprövad affärsidé. Det är fantastiskt kul att driva på branschen, men också krävande. För att behålla vår tätposition satsar vi på långvariga relationer med såväl partners som kunder och framför allt med våra egna anställda. 

Vår rekryteringsprocess

Vi är noggranna när vi nyanställer. Vår rekryteringsprocess är en ömsesidig kvalitetssäkring där våra kandidater har möjlighet att beskriva sina förväntningar, prioriteringar och motiv.

Vi står bakom dig

Vi tror att du som kommer till oss har med dig egenskaper och kunskaper som berikar företaget. Men du behöver förstås inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge inspiration, utbildning och stöd. Du ska ha de rätta förutsättningarna och verktygen för att möta kunderna på bästa sätt.


För mer information kontakta gärna rekrytering@securitasdirect.se

Träffa några av våra medarbetare

Häng med Emil, Jonas och Markus när de utvecklar nya funktioner på IT-avdelningen.

Följ Nadine och hennes kollegor under en dag på Larmcentralen.

Träffa Victor som jobbar som säljare hos en av våra Professional Partners.

Snabblänkar

Vanliga frågor

Följ Securitas Direct på Facebook
Hitta Securitas Direct app