Bra på jobbet – gäller även våra medarbetare

Som anställd på Securitas Direct eller hos någon av våra Professional Partners är du alltid en i laget. Du bidrar med ett personligt engagemang och tillsammans är vi – Bra på jobbet!

Att jobba på Securitas Direct

Larmoperatör

Häng med Emil, Jonas och Markus när de utvecklar nya funktioner på IT-avdelningen.

Larmcentralen

Följ Nadine och hennes kollegor under en dag på Larmcentralen.

Säljare på Securitas Direct

Träffa Victor som jobbar som säljare hos en av våra Professional Partners.

Öppen och generös   

Vi söker alltid efter dig som har den där genuina servicekänslan som riktas både mot kunder och medarbetare. Tillsammans bygger vi en vänlig, positiv och professionell arbetsplats där alla bidrar med sina färdigheter och är intresserade av att lära sig mer.  


Att vara marknadsledare

Vi arbetar med ett starkt varumärke och en väl beprövad affärsidé. Det är fantastiskt kul att driva på branschen, men också krävande. För att behålla vår tätpositionen satsar vi på långvariga relationer med såväl partners som kunder och framför allt med våra egna anställda. 

Väx med företaget

Som ett företag drivet i en stark entreprenörsanda är vi i ständig rörelse framåt. Det gäller också alla enskilda medarbetare. För att trivas hos oss behöver du en vilja att utvecklas och ta till dig nya färdigheter. Det betyder att du har möjlighet att efter hand få större ansvar och gå vidare till nya uppgifter.  

Vi står bakom dig

Vi tror att du som kommer till oss har med dig egenskaper och kunskaper som berikar företaget. Men du behöver förstås inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge inspiration, utbildning och stöd. Du ska ha de rätta förutsättningarna och verktygen för att möta kunderna på bästa sätt.


För mer information kontakta gärna rekrytering@securitasdirect.se

Lediga tjänster