Vilken larmlösning passar ditt företag? Testa här!
Vilken larmlösning passar ditt företag? testa här!

Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Välkommen till Securitas Direct

Som kund till oss får du Sveriges mest efterfrågade företagslarm och vårt helhetsåtagande. Vi bistår med allt från installation och överföring till larmcentral, service och åtgärd. Vi är alltid med dig.

Securitas Direct nöjda kunder

10 starka skäl att välja Securitas Direct

 • Säkerhet på dina villkor

Vi anpassar våra lösningar för ditt företag. Med utgångspunkt från dina behov och önskemål bidrar vi med rådgivning, professionell kompetens och utförande.

 • Kostnadsfri rådgivning

Vi finns för dig. Du kan alltid vända dig till säljsupport för rådgivning. Ring 020-24 00 63, maila till foretag@securitasdirect.se eller kontakta din lokala Professional Partner. Vi ser fram emot att höra av dig!

 • Lokala i hela landet

Genom våra Professional Partners finns vi lokalt i hela landet. Det gör att du alltid har yrkesskickliga installatörer, säljare, servicepersoner och rådgivare i din närhet.

 • Fria väktarutryckningar

I många av våra koncept ingår kostnadsfria väktarutryckningar. Det innebär, förutom trygghet, stora ekonomiska fördelar och lättare budgetering.

För Observer Direct gäller särskilda villkor.

 • Vi är med dig hela vägen

Securitas Direct hjälper dig från första kontakt till rådgivning, installation och anslutning till larmcentralen. När du väl är kund ansvarar vi för säkerhetssystemet, inkommande larm och rätt åtgärd. Vi är alltid med dig.  

 • Egen larmcentral

Som kund till oss är du alltid ansluten till vår egen larmcentral. Där arbetar professionella larmoperatörer dygnet runt, året runt. De är specialister på Securitas Directs säkerhetslösningar.

 • Support dygnet runt

Vårt Kundservicecenter har alltid öppet och svarar gärna på frågor om handhavande, fakturor, åtgärdsinstruktioner och allt som rör ditt säkerhetssystem. Ring 020-32 75 00, eller maila kundtjanst@securitasdirect.se.

 • Enkel budgetering

Som kund till oss har du alltid full kontroll på dina kostnader. Vår finansiella lösning är enkel – alla tjänster ingår. Ett fastställt pris i månaden. Utan överraskningar.

 • Materialgaranti

All teknik slits med tiden. Kvalitativa produkter slits mindre. Som kund till oss behöver du inte fundera på det. Vi garanterar dig att du alltid har ett helt och fungerande säkerhetssystem. 

För Observer Direct gäller särskilda villkor.

 • Mina Sidor

På Mina Sidor håller du koll på ditt säkerhetssystem. Du kan hantera kontaktpersoner samt följa händelser och fakturahistorik mm. Har du Observer Direct kan du också följa kamerorna live, se statistik för eventuell besöksräkning och slå av och på kamerasystemets larmfunktion.

Vill du bli kund hos oss?

Som kund till Securitas Direct får du så mycket mer än ett företagslarm. Vi lovar dig högsta service från första kontakten och inkluderar alltid en rad tjänster i din säkerhetslösning.

Ring 020-24 00 63

Eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

Det var det fina bemötandet och känslan av snabb och bra service som fick oss att välja Securitas Direct. Det beslutet har vi aldrig ångrat.

Mats Andersson

Mats Andersson

Fastighetsansvarig,

Maskingruppen, Ängelholm

Det känns tryggt att ha Securitas Direct som leverantör. Det finns givetvis en anledning till att Securitas Direct är störst i Sverige.

James Dankha

James Dankha

Delägare,

Kebab House Lkpg

Vill du uppgradera ditt larm till Securitas Direct?

Sitter du med ett företagslarm från en annan leverantör idag, men vill få tillgång till alla våra fördelar? Inga problem! Många företag väljer att uppgradera sin befintliga larmanläggning till Securitas Direct, för att få bättre ekonomi, funktioner och service.

Vilken larmlösning passar ditt företag?

Vill du uppgradera ditt larm till Securitas Direct?
Observer Direct

Vi erbjuder företagsmarknadens främsta koncept för kamerabevakning.

Nu kan du och vi övervaka alla typer av händelser i realtid. Filmen lagras hos dig och vid incident även hos Securitas Direct. Efteråt kan både du och vi söka bakåt och se vad som hänt i HD-kvalitet.

 

Securitas Direct har länge varit marknadsledande inom larminstallationer och tjänster till företag. Med Observer Direct har vi lagt till den senaste kameratekniken och kan erbjuda en tjänst som bidrar till en ännu tryggare och mer lönsam verksamhet. Inte minst för att priset är satt för att rymmas i alla företagsbudgetar.

Larma av och på från mobilen

Nu kan du styra larmet var du än befinner dig. Med push-notiser ser du om larmet slås av och på, och av vem. Skulle någon exempelvis glömma att slå på larmet på kvällen så märker du det och kan larma på utan att åka in till företaget. Allt för att du ska ha en så enkel och säker vardag som möjligt.

 

Vilken larmlösning passar ditt företag?

App

Vanliga frågor

 • På Mina Sidor kan du administrera kontaktuppgifter, se fakturahistorik och få mer information om de Plustjänster vi kan erbjuda. Du som har vårt kamerakoncept Observer Direct kan dessutom själv övervaka dina kameror, ladda ner bildmaterial mm.

 • Kontakta vår kundtjänst på nr 0771-32 75 00 eller via mail kundtjanst@securitasdirect.se . Se gärna till att ha eventuella kontaktuppgifter till den nya ägaren/hyresgästen av fastigheten tillgängliga under samtalet.

 • Du kan själv administrera kontaktpersoner genom att skapa ett konto på Mina Sidor , men vi kan även hjälpa er via vår kundtjänst, 0771-32 75 00. Tänk på att du vid samtalet ska kunna ange återkallningskod eller huvudkod till larmet. Ändring av kontaktpersoner och koder kan du även anmäla via mail till kundtjanst@securitasdirect.se . Du behöver då ange huvudkoden till larmsystemet.

 • Kontakta vår säljavdelning på telefonnummer 020-24 00 63