Trigg – dimgenerator,sounder och strobe

Avbryt inbrott på några sekunder med Trigg

Securitas Direct Trigg är ett extremt effektivt skydd som avbryter ett inbrott på bara några sekunder när våra specialutbildade operatörer aktiverar dimgenerator, sounder och strobe.

Observer Direct Flex

Trigg sätter stopp för förövaren

Med kameratjänsten Observer Direct kan vi följa en förövare live och informera väktare och polis medan de är på väg. En förberedd gärningsman vet dock att det tar några minuter innan utryckningspersonalen anländer. Alltså finns det tid att plocka med sig varor och lämna lokalen innan någon hinner dit. Men inte nu längre. En dimgenerator sätter omedelbart tvärstopp för förövaren, oavsett vad den har för avsikter.

Ring 020-24 00 63

Eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

Är du befintlig kund, ring 0771-32 75 00

Med Trigg följer många fördelar:

  • Avbryter inbrott på några sek.
  • Paralyserar gärningsmän
  • Inga falsklarm
  • Snabbt igång med verksamheten
  • Inget efterarbete
  • Kostnadseffektivt
  • Unika avskräckande dekaler
Monterade högtalare utomhus

I Trigg ingår dimgenerator,
sounder och strobe

En sounder ser diskret ut men är ett extremt effektivt sätt att sätta en inbrottstjuv ur spel. En siren ljuder outhärdligt högt och höjer förövarens stressfaktor enormt. Lägg därtill strobe som är ett starkt högfrekvent blinkande ljus som fungerar paralyserande. Tillsammans med en dimgenerator skapas ett inferno som inte ens den mest luttrade gärningsman kan stå emot.


Inga falsklarm

Fram till nu har risken för falsklarm hållit tillbaka efterfrågan på dimgeneratorer. Men med Securitas Direct Trigg behöver du inte oroa dig över falsklarm eftersom tjänsten är integrerad i vår säkra larmkedja.

Operatören som tar emot kameralarmet aktiverar dimman först när han eller hon har analyserat händelsen via kameran. När Trigg sedan aktiverats går allt på några sekunder och när dimman har fyllt rummet är det omöjligt för förövaren att uträtta något överhuvudtaget.

Snabbt igång med verksamheten

Så snart insatsen är klar och sikten är fri kan arbetet fortgå som vanligt. Fördelen med Trigg, förutom att du undviker stora förluster i form av stöld och skadegörelse, är just att du väsentligt minskar den tid som verksamheten ligger nere. Med tanke på den relativt låga investeringen och blygsamma driftskostnaden är Securitas Direct Trigg en riktigt kostnadseffektiv investering.

Inget efterarbete

Säkerhetsdimman är tung och tät men helt ofarlig att andas in. Den lämnar inga spår och påverkar varken kläder, inredning eller elektronisk utrustning. Bortsett från att vädra ut lokalen krävs inget efterarbete.