Förtroendet för Securitas Direct är fortsatt högt


Kunderna har sagt sitt!

2014-06-05 Vi har under våren 2014 genomfört en kundundersökning som visar att förtroendet för Securitas Direct är fortsatt högt. Vänligt bemötande, pålitlighet och enkelhet i hanteringen av larmsystemen bedöms alla som mycket starka sidor av vårt erbjudande och får ett snitt mellan 4 och 5 på en skala mellan 1 och 5.

Orsak att rekommendera oss

Många kunder tipsar gärna andra om oss. Främsta orsakerna till det är: snabb och pålitlig larmhantering, bra produkter och utrustning, bra kundservice och att lösningarna får våra kunder att känna sig trygga.


Kontakten med Securitas Direct

Även den personliga kontakten med oss får höga betyg. Allra högst snitt får det som är helt avgörande för din trygghet och vår relation till dig som kund – samtal vid larm. Snabb och säker hjälp av en professionell larmoperatör när det verkligen gäller, är en av våra hörnstenar. Andra kontaktytor som har fått mycket höga betyg är de med säljare och installatörer. Det är kul att höra då kulturen på Securitas Direct är att vi alla, oavsett yrkesroll, ska ge våra kunder bästa möjliga service.

Förtroendet för Securitas Direct är fortsatt högt

Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning