Polisen i Linköping

Bra polishelg!

2016-02-08 I lördags natt kunde polisen i Linköping genomföra ett gripande med hjälp av vår kameralösning Observer direct.


Från Polisen i Linköpings Facebooksida
https://www.facebook.com/polisenilinkoping/?fref=nf

 

"Under lördagskvällen, precis innan hemdags för vår del får vi in larm om pågående brottslig verksamhet i Tornby. Vi åker två bilar och under tiden håller ledningscentralen via ett vaktbolag oss uppdaterade om vad de ser i sina kameror. Vi inser att vi kommer landa in väldigt bra, vilket vi också gör. Just som tre personer är i färd att sätta sig i en bil bredvid det uppklippta staketet lägger vi helljuset i ansiktena på dem. Det visar sig att bilen är full med gods som troligtvis inte bara kan härledas till det nyss begångna brottet. Alla tre grips och vi påbörjar dokumentation och skrivjobb, något som vi inser kommer ta åtskilliga övertidstimmar. Lätt värt det när vi kan lagföra personer som uppenbarligen inte har rent mjöl i påsen. Dagen kan ju inte sluta bättre för en polis! Dessvärre beslutade senare åklagare att släppa ut trion med hänsyn till deras låga ålder. Så kan det gå när vi lämnar vidare i rättskedjan, vi får ta dom imorgon igen…
I Övrigt har vi haft en hel del rutinjobb i helgen. 17 personer har lagts in för tillnyktring och 7 har gripits för olika brott.
Nu ser turlaget fram mot en bra nattvecka!
//Linus, Ordningsenheten"

 

Läs mer om vår kameralösning Observer direct

 Polisen i Linköping

Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning