Securitas Direct sätter ny standard. Igen.

Vi uppgraderar  grundpaketet

Säkert har du följt i media hur de kriminella blir allt mer professionella och inbrotten mer avancerade.

För att möta den utvecklingen har vi infört övervakad larmöverföring som standard.
Vi har också lagt till nya funktioner i appen som kommer att göra din vardag betydligt enklare. Med den här uppgraderingen sätter vi som ensam aktör ny standard.

Säkert val för personalen
Övervakad larmöverföring som standard

Övervakad larmöverföring som standard

Idag ser vi hur välorganiserade förövare försöker överlista larmsystemet genom att sätta larmöverföringen ur spel. Med Securitas Directs övervakade larmöverföring upptäcker larmcentralen det inom 2.5 minuter. Det är alltså extremt mycket snabbare än kraven för

Larmklass 2 med dubbla överföringsvägar som är 5 timmar.

Larma av och på från mobilen

Nu kan du styra larmet var du än befinner dig. Med push-notiser ser du om larmet slås av och på, och av vem. Skulle någon exempelvis glömma att slå på larmet på kvällen så märker du det och kan larma på utan att åka in till företaget. Allt för att du ska ha en så enkel och säker vardag som möjligt.


Har du inte vår app än men vill börja använda den nu så behöver du ladda ner den till din telefon. Nedan finns länkar till Google play (Android) och App Store (iOS).

Google Play
App Store

Tjänsten med till-/frånkoppling på distans ingår som standard men kan avaktiveras för anläggningar med kravställande enligt SSF130:8.

App

Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Vid inskickat formulär kontaktar vi, Securitas Direct Sverige AB, Box 314, 581 02 Linköping, org nr 556893-9010, dig för rådgivning och uppföljning av ditt ärende kort efter att formuläret kommit oss tillhanda. De uppgifter du lämnar till oss i form av namn, telefonnummer och emailadress behandlas av oss eller annat bolag inom Securitas-gruppen med anledning av ditt företags intresse för våra produkter och tjänster och för att kunna rådge och informera kring dessa via telefon, e-post, sms eller postutskick. Uppgifterna kan för lagring och sortering komma att tillhandahållas sådan av oss anlitad tjänsteleverantör lokaliserad inom och/eller utanför EU/EES med vilken vi ingått personuppgiftbiträdesavtal och som därigenom åtagit sig att behandla dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204).

 

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Kontakta i så fall vår kundtjänst på kundtjanst@securitasdirect.se.

 

Vi försäkrar att vi inte kommer sälja några personuppgifter till tredje part.