Sveriges mest valda företagslarm

Securitas Direct har i över 25 år erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företagsmarknaden.

 

Idag är vi marknadsledande med snart 70.000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag.

Huvudkontoret och vår egen larmcentral är placerade i Linköping. Genom vår omfattande partnerkår finns vi representerade över hela Sverige för försäljning, installation, service och rådgivning. Securitas Direct är en del av Verisure-koncernen som har över 1,6 miljoner privat- och företagskunder i 13 länder. Läs mer om koncernen på verisure.com

Sveriges mest valda företagslarm
Säljbesök

Du ska ha det bra på jobbet 

Trygghetslösningar är vår kärnverksamhet men vårt åtagande är mycket större. Vi erbjuder tjänster som stärker och förenklar företags verksamhet i vardagen och bidrar till ökad lönsamhet. Securitas Directs företagskultur genomsyras av tanken att varje medarbetare, oavsett arbetsuppgift, ska ge dig som kund högsta möjliga service och vara uppmärksam på specifika önskemål och förutsättningar.


Våra kundundersökningar visar också att kontakten mellan våra kunder och våra anställda får mycket höga betyg. Allra mest värdesätter kunderna kommunikationen med våra professionella larmoperatörer när något verkligen händer. Även kontakten med våra säljare och installatörer uppskattas mycket. Egentligen drivs vi av ett enda mål: Du ska ha det – Bra på jobbet!

Vi besöker ditt företag, gör en riskanalys och ger förslag på lämpliga lösningar, helt utan kostnad.

Vi lyssnar på dig

Det handlar om att ligga i täten vad gäller utveckling av nya tjänster och innovativa lösningar med stor kundnytta. Att hela tiden göra det i takt med kundernas förändrade behov och att aldrig, aldrig sitta nöjd. Med en stor, skicklig partnerkår som täcker hela landet har vi alltid örat mot rälsen. Vi lyssnar vart utvecklingen är på väg, agerar därefter men är vaksamma på fartblindhet.


I stadig takt bygger vi upp effektiva standardlösningar som fungerar som kostnadseffektiva fundament när vi skräddarsyr lösningarna för dig som kund. Under vår väg framåt har vi alltid gott om tid att ta hand om våra kunder. Därför ingår många mertjänster som standard i våra trygghetslösningar. Och en sak till, som vi tror är en stor orsak till att så många stannar så länge hos oss och att vår vanligaste väg till nya kunder är genom rekommendationer från andra kunder – vi håller alltid vad vi lovar.

Jobba hos oss och bli en sann Directare

Jobba hos oss och bli en sann Directare

Som anställd hos oss står du för högsta service. Du tar egna beslut och har ett påtagligt personligt engagemang. Så bär du också marknadsledarens logotyp på kläderna.

Press och media – vi hjälper gärna till.

Press och media

- vi hjälper gärna till

Vi svarar gärna på frågor från journalister och media. Kontakta oss så bistår vi med information som rör Securitas Direct Sverige AB.

Professional Partners – finns där du finns.

Professional Partners

- finns där du finns

Genom våra partnerfirmor är vi lokala i hela landet. Det betyder att du alltid har nära till rådgivning, installation, service och försäljning.