Kameraövervakning för företag

Letar du efter ett övervakningssystem till ditt företag? Med vår kameraövervakning ser vi vad som händer – när det händer.

Sedan den nya kamerabevakningslagen trädde i kraft 2013 har allt fler företag intresserat sig för fördelarna med kameraövervakning som skydd mot inbrott. Vårt övervakningssystem, Observer Direct, är baserat på övervakningskameror både för inomhus- och utomhusbruk.

  • Flexibel kameraövervakning för ditt företag
  • Övervakningskameror uppkopplade till larmcentral, dygnet runt
  • Övervakningssystem som motverkar inbrott, stöld och skadegörelse
  • Minskar risken för omfattande brand, hot och våld
  • Kameraövervakning med inspelning för bevisning, identifiering och kartläggning

Med över 30 år i branschen vet vi att många företag kräver flexibla säkerhetslösningar. Vi erbjuder därför både kameraövervakning kombinerat med larm och som fristående tjänst.

Övervakningskamera inomhus och utomhus
Larmcentral

Kameraövervakning uppkopplad till larmcentral

Observer Direct är vårt koncept för kameraövervakning som ger dig övervakningskameror med HD-kvalité uppkopplade till larmcentral – dygnet runt, året om.

Ett larm med övervakningskameror är det bästa verktyget för att motverka inbrott, stöld och skadegörelse samtidigt som det kan minska risken för brand, hot och våld. Vid en larmhändelse kan vår larmcentral följa situationen live och ge väktaren, polis och räddningstjänst värdefull information inför ett gripande eller en räddningsinsats.

Inspelningen lagras även i HD kvalité, både hos dig och hos oss, vilket blir viktigt bevismaterial för identifiering och kartläggning av händelseförlopp.

Securitas Direct erbjuder larm med kameror från Axis, vilket gör det fullt möjligt att direkt i systemet integrera innovationer som Lightfinder där kameran är så ljuskänslig att den kan leverera färgbilder i så lite ljus som 0,18 lux och Forensic Capture , som reducerar brus och visar varje enskild detalj i bilden på bästa möjliga sätt, även i svåra ljusförhållanden.

Exceptionellt hög uppklarandekvot med övervakningskameror

Larm med övervakningskameror göra att väktare och polis får snabbare och mer exakt information om incidenter och gärningsmän.

Företag som valt att uppgradera till Observer Direct ser en markant förbättring i antalet lösta fall – både när det handlar om att stoppa ett pågående brott och att i efterhand utreda vad som hänt. I många fall har långvariga problem med stölder och inbrott upphört helt på grund av övervakningskamerorna.

Under 2020 har vi avhyst 2214 obehöriga och bidragit till att gripa 662 personer. Det innebär att vi tillsammans har hjälpt det svenska samhället 2876 gånger.

Larm med övervakningskamera

Ring oss på 020-22 77 88 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Det här är Observer Direct

02.48

Övervakningskamera för företag

Välj rätt övervakningskamera genom att överlåta ditt företags kameraövervakning till oss.

Med över 30 år i branschen vet vi att många företag kräver flexibla säkerhetslösningar. Vi erbjuder därför övervakningssystem med kameror från Axis stora utbud så att du får rätt övervakningskameror för just ditt företags behov. Oavsett om du har en butik, restaurang eller ett större lager har vi rätt övervakningskamera för din verksamhet.

Kameraövervakning inomhus

Kameraövervakning inomhus

Skydda din personal och minska risken för snatteri, stöld och inbrott med övervakningskameror inomhus. Med vårt stora utbud av kameror kan vi alltid erbjuda en optimal lösning för din verksamhet.

LÄS MER

Kameraövervakning utomhus

Kameraövervakning utomhus

Skapa ett osynligt perimeterskydd med övervakningskameror utomhus som detekterar på rörelse eller värme med mera. Vårt stora utbud av kameror levererar optimal bildkvalitet utan brus, även i svåra ljusförhållanden.

LÄS MER

Komplettera med dimgenerator

Komplettera med dimgenerator

Komplettera kameraövervakningen med vår lösning Trigg. Vi kan då avbryta inbrott på några sekunder genom att fylla lokalen med en tät dimma. Lösningen går även att komplettera med avskräckande ljud och ljus.

LÄS MER

Räkna ut pris på företagslarm med kameraövervakning!

Kameraövervakning förebygger brott

Kameraövervakning förebygger brott

De senaste åren har det kommit flera studier som visar på kameraövervakningens effekt. Statistiken nedan är hämtad från BRÅ:s Fungerar kamerabevakning brottsförebyggande? Som du kan läsa här.

”Resultaten visar att kamerabevakning sammantaget gett statistiskt signifikanta brottsförebyggande effekter på:

  • brott mot fordon, egendomsbrott och narkotikabrott, men inte på våldsbrott och ordningsstörningar.
  • bilparkeringar och i bostadsområden, men inte i centrumkärnor, kollektivtrafik eller särskilda bostadsområden med flerfamiljshus.

Resultaten visar också att aktiv kamerabevakning och kamerabevakning tillsammans med flera kompletterande insatser sammantaget gett brottsförebyggande effekter…”

Med kamerabevakning från Securitas Direct är din verksamhet i trygga händer. Vi erbjuder alltid kamerabevakning med åtgärd.

Det var det fina bemötandet och känslan av snabb och bra service som fick oss att välja Securitas Direct. Det beslutet har vi aldrig ångrat.

Mats Andersson

Mats Andersson

Fastighetsansvarig, Maskingruppen, Ängelholm

Se film

Det känns tryggt att ha Securitas Direct som leverantör. Det finns givetvis en anledning till att Securitas Direct är störst i Sverige.

James Dankha

James Dankha

Degare, Kebab House Lkpg

 

Boka tid

Boka tid för en kostnadsfri rådgivning.

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy