Inbrottslarm med åtgärd

Med Securitas Direct får du ett professionellt inbrottslarm anpassat efter ditt företags behov. Anslutet till vår larmcentral som är bemannad dygnet runt.

RÄKNA UT PRIS

eller ring 020-22 77 88

Skydda ditt företag mot inbrott

Varje år drabbas allt för många företag av inbrott, men endast en bråkdel klaras upp. Därför är det viktigt att ha ett inbrottslarm. Securitas Direct erbjuder ett effektivt inbrottslarm med kamerabevakning och säkerhetstjänster för att avskräcka och avbryta inbrottsförsök.

 • Flexibelt inbrottslarm för ditt företags behov
 • Uppkopplat till larmcentral, dygnet runt
 • Kamerabevakning för detektering, verifiering och identifiering
 • Funktioner som avbryter inbrottsförsök
 • Enkelt att använda med app och Mina Sidor
Larmpaket
Larmcentral

Inbrottslarm uppkopplat till larmcentral

Vår larmcentral är alltid redo att agera – dygnet runt, året om.

Om larmcentralen får in en larmsignal eller bild på ett pågående inbrottsförsök på ditt företag skickar operatören en väktare eller utför någon annan i förväg överenskommen åtgärd. Vi finns alltid med dig.
Alla nya inbrottslarm från oss på Securitas Direct innehåller minst en kamera eller fotodetektor. Med vårt koncept för kamerabevakning, Observer Direct, kan larmcentralen snabbt analysera händelsen och förse väktare och polis med signalement, flyktvägar och annan viktig information.

Vad händer när larmet går?

00.19

Vad händer när larmet går?

1. Detektering

När en detektor känner av att något händer reagerar den direkt, oavsett om det är rökutveckling, rörelse inom otillåtet område eller en ruta som krossas.

2. Säkrast överföring

En fungerande anslutning mellan larmsystemet och larmcentralen är avgörande. För maximal säkerhet använder vi olika överföringsmetoder, ofta flera parallella överföringsvägar med funktionskontroll.

3. Verifiering

Våra operatörer är erfarna och specialiserade på att tolka och verifiera larmsignaler och bilder från din säkerhetslösning. Om något händer kan de snabbt analysera situationen och vidta rätt åtgärd.

4. Rätt åtgärd

När larmet är verifierat förmedlas det omedelbart till väktare, polis, räddningstjänst eller annan instans om du så önskar. Rätt åtgärd kan också vara att operatören säkerställer att allt är som det ska och avslutar ärendet.

Jag är intresserad av att skaffa inbrottslarm, kontakta mig.

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Nöjd kund

Fördelar med ett inbrottslarm från Securitas Direct

 • Securitas Direct-dekaler
 • Egen larmcentral
 • Fria väktarutryckningar
 • Support dygnet runt
 • Kostnadseffektivt skydd
 • Materialgaranti
 • Tillgång till Mina Sidor
 • Säkrast möjliga larmöverföring

Skillnaden mellan inbrottslarm och inbrottsskydd

Skillnaden mellan inbrottsskydd och inbrottslarm är att inbrottsskydd är ett bredare begrepp som innefattar inbrottslarm. Ett inbrottsskydd kan vara allt från godkända dörrlås och brytskydd på dörrar till funktioner som larmar och avbryter inbrott, som exempelvis kamerabevakning med högtalarutrop och dimgeneratorer.

Ett inbrottslarm är alltså en stor del av ditt företags inbrottsskydd i helhet. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri säkerhetsrådgivning där våra säkerhetsexperter hjälper dig med att se över ditt företags inbrottsskydd och ger förslag på vilket inbrottslarm som passar just dina lokaler.

Beroende på hur din verksamhet ser ut och hur mycket stöldbegärlig egendom företaget besitter kan inbrottsskyddet behöva uppnå en viss skyddsklass. Du kan läsa mer om skyddsklasser här eller kontakta oss så hjälper vi dig att identifiera ditt företags behov.

Inbrott kofot
Verisure företagslarm

Inbrottslarm för det mindre företaget

Har du ett enmansbolag eller färre än tio anställda med små lokaler och utan krav på en viss larmklass? Då kan Verisure företagslarm vara rätt lösning för dig.

Verisure erbjuder företagslarm med bildverifiering för det mindre företaget. Det är ett enkelt, smart och säkert system som är uppkopplat och övervakat av Verisures larmcentral som agerar snabbt om något händer. Dessutom kan du själv styra systemet med mobilen. Läs mer på verisure.se/foretagslarm.

Vanliga frågor om inbrottslarm

Hur fungerar ett inbrottslarm?

Hur ett inbrottslarm fungerar beror på vilka komponenter och tjänster som finns i larmsystemet. Generellt så triggas larmet av en detektor (ex. vibrationsdetektor, rörelsedetektor eller glaskrossdetektor), larmsystemet aktiveras och en larmsignal skickas till larmcentralen som sätter in förbestämda åtgärder.

Du kan läsa mer om våra komponenter och tjänster här

Vilket inbrottslarm är bäst?

Vilket inbrottslarm som är bäst beror på vilka behov ditt företag har. Ett inbrottslarm som är övervakat och uppkopplat till larmcentral är dock alltid bättre än att ha ett eget larmsystem. Larmcentralen är bemannad dygnet runt av larmoperatörer som verifierar och sätter in åtgärder vid ett larm.

Du kan läsa mer om vår larmcentral här.

Vad kostar inbrottslarm?

Vad ett inbrottslarm kostar beror helt på hur många komponenter som behövs i systemet, samt hur komplext systemet är att installera. Kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsrådgivning av ditt företags lokaler och få en offert. Vår finansiella lösning är enkel – alla tjänster ingår

Boka tid för en kostnadsfri rådgivning.

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Boka tid