Byt till Securitas Direct

Att byta larm behöver inte vara komplicerat. Varje år byter 2000 företag sina larmlösningar till oss på Securitas Direct.

Idag har de flesta svenska företagen någon form av larmsystem i sina lokaler. Oavsett om ditt företag har ett brandlarm, inbrottslarm eller företagslarm från en annan leverantör kan vi hjälpa dig att uppgradera din säkerhetslösning. 

Vill du jämföra funktioner och pris för din nuvarande lösning med våra tjänster? Vi erbjuder alltid en kostnadsfri rådgivning som endast tar 15 minuter. Rådgivningen ger dig svar på om du idag har den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för just din verksamhet. Kontakta oss idag för din kostnadsfria rådgivning.

Byt till Securitas Direct
Försäljning och byte till vårt larmsystem

Försäljning och byte till vårt larmsystem

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av våra säkerhetslösningar eller om du har några frågor. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning.

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Byt till Securitas Direct – 10 starka skäl

Oavsett storlek på ditt företag och vilken bransch ni är aktiva inom har vi en säkerhetslösning för ditt företag. Om du byter till oss kan du se fram emot flexibla säkerhetstjänster som anpassas efter just dina behov och förutsättningar.

  • Säkerhet på dina villkor
  • Kostnadsfri rådgivning
  • Lokala i hela landet
  • Fria väktarutryckningar
  • Vi är med dig hela vägen
  • Egen larmcentral
  • Support dygnet runt
  • Enkel budgetering
  • Materialgaranti
  • Mina Sidor
Därför är Securitas Direct det bästa valet
Uppgraderat larm – alla fördelar

Uppgraderat larm – alla fördelar

Att uppgradera eller konvertera ett larm innebär att du kan behålla vissa delar av din larmanläggning, exempelvis detektorer och magnetkontakter, samtidigt som vi installerar en ny centralenhet och ansluter ditt larm till vår larmcentral.

När ditt företag blir kund hos oss får du också tillgång till alla våra fördelar, som vår egen larmcentral bemannad dygnet runt, tjänster för fria väktarutryckningar, bättre garantier och vår smarta kundportal Mina Sidor. Kontakta oss idag för din kostnadsfria rådgivning.

Sveriges mest valda larm till företag

Med över 70 000 kunder håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larm till företag.

Som kund hos oss får du vårt helhetsåtagande. Vi bistår med allt från installation och överföring till larmcentral, service och åtgärd vid larm.

Räkna ut pris på larm till ditt företag!

RÄKNA UT PRIS

Sveriges mest valda larm till företag

Ring oss på 020-22 77 88 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Det var det fina bemötandet och känslan av snabb och bra service som fick oss att välja Securitas Direct. Det beslutet har vi aldrig ångrat.

Mats Andersson

Mats Andersson

Fastighetsansvarig, Maskingruppen, Ängelholm

Det känns tryggt att ha Securitas Direct som leverantör. Det finns givetvis en anledning till att Securitas Direct är störst i Sverige.

James Dankha

James Dankha

Degare, Kebab House Lkpg