Letar du efter hemlarm från Securitas Direct?

Ditt hem förtjänar samma smarta säkerhetslösningar som din verksamhet. Med ett hemlarm får du ett komplett system med inbrottsskydd, brandskydd och smarta hem-funktioner för en enklare och tryggare vardag.

RÄKNA UT PRIS

Marknadsledande hemlarm för en trygg och säker vardag

De hemlarm som beskrivs på den här sidan säljs av Verisure som är ett annat bolag, men som tillhör samma koncern som Securitas Direct. Verisure har flera olika larmlösningar och erbjuder alltid kostnadsfri säkerhetsrådgivning så att du kan hitta den lösningen som passar just ditt hem och dina behov. Larmlösningarna innehåller alltid inbrottslarm och brandskydd med unika produkter och tjänster.

hemlarm produkter

Varför ett uppkopplat hemlarm?

  • Uppkopplat till Verisures larmcentral som är störst i Sverige
  • Larmoperatörer på plats dygnet runt, året om, som snabbt sätter in rätt åtgärd
  • Fria väktarutryckningar
  • Inbrottsskydd som förebygger, upptäcker och avbryter inbrott
  • Brandskydd som räddar liv
  • Smarta hem-funktioner för en enklare vardag
  • Verisure App ger dig full kontroll över ditt hem och larmsystem
  • Kamerabevakning utomhus och inomhus som tillval

 

Fyll i dina kontaktuppgifter för en kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Hemlarm med unika produkter och tjänster säkrar ditt hem

Inbrottsskydd

Inbrottsskydd

Vibrationsdetektorerna utlöser larmet redan vid första stöten, från exempelvis en kofot, istället för vanliga magnetkontakter som larmar först när fönstret eller dörren brutits upp. Med röstenheten kan sedan larmoperatörerna på larmcentralen säga åt obehöriga att lämna platsen. Om så inte sker kan operatören avbryta inbrottet genom att aktivera ZeroVision®. Med Arlo bevakningskameror för inomhus- och utomhusbruk kan du även hålla koll på ditt hem i mobilen.

 

Brandskydd

Brandskydd

Vid en brand är varje sekund viktig. Rökdetektorerna pratar med varandra och varnar på så sätt hela hemmet om var branden har startat. Den första detektorn som larmar tjuter och säger ”Varning, brand!”. De andra detektorerna i systemet följer efter med tjut och säger ”Varning, brand i annat rum!”. Samtidigt får larmcentralen in signalerna om brand. De verifierar med hjälp av kameradetektorerna och tillkallar räddningstjänsten vid behov.

 

Smarta hem-funktioner

Smarta hem-funktioner

Styr och kontrollera ditt hemlarm, belysningen, kaffebryggaren eller TVn med Verisure App. Ställ in automatiska scheman för när belysningen och skalskyddet ska aktiveras och avaktiveras. Få notiser när barnen kommer hem från skolan eller släpp in hantverkaren från jobbet. Möjligheterna är många för att du ska få en enklare och tryggare vardag. Nu även utanför hemmet med Verisure Guardian.