Sveriges mest valda företagslarm

Securitas Direct har i 30 år erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företagsmarknaden.

Sedan starten 1988 har vi satt standarden för säkerhetslösningar till företag. Genom att möta samhällets utveckling med allt smartare företagslarm håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larmleverantör och har över 80.000 företagskunder fördelade över hela Sverige.

Huvudkontoret och vår egen larmcentral är placerade i Linköping. Genom vår rikstäckande partnerorganisation finns vi representerade över hela Sverige för försäljning, installation, service och rådgivning.

Sveriges mest valda företagslarm
Larmcentral

Securitas Direct – en del av Verisurekoncernen

Securitas Direct är en del av Verisure-koncernen som har mer än 5 miljoner privat- och företagskunder i 17 länder och över 26 000 anställda. Läs mer om koncernen på verisure.com.

 

Snabba fakta

  • 26.000 anställda
  • 5 miljoner kunder
  • 1 ny kund var 20:e sekund
  • Verkar i 17 länder i Europa och Latinamerika
  • Europas ledande leverantör av uppkopplade och bevakade säkerhetslösningar för hem och företag
  • Ägare: Hellman & Friedman

Säkerhet som gör skillnad

Säkerhets- och trygghetslösningar är Securitas Directs kärnverksamhet, men vårt åtagande är mycket större än så. Våra tjänster skapar bättre förutsättningar för företag att fokusera på deras verksamhet vilket i sin tur leder till ökad lönsamhet.

Vårt mål är att ligga i täten vad gäller utveckling av nya tjänster och innovativa lösningar med stor kundnytta. Att hela tiden göra det i takt med kundernas förändrade behov och att aldrig, aldrig sitta nöjd. Med en stor, skicklig partnerkår som täcker hela landet har vi alltid örat mot rälsen. I stadig takt bygger vi upp effektiva standardlösningar som fungerar som kostnadseffektiva fundament när vi skräddarsyr lösningarna för våra kunder.

I Securitas Directs företagskultur värdesätts alla medarbetare högt och vi uppmuntrar alla medarbetare till att ständigt ge kunden högsta möjliga service och lyhörd för specifika behov och önskemål.

Vi är stolta över att våra kunder ger oss höga betyg på vår kommunikation i olika kundundersökningar. Allra mest värdesätter kunderna kommunikationen med våra professionella larmoperatörer när något verkligen händer. Även kontakten med våra säljare och installatörer uppskattas mycket.

Kundmöte