Kameraövervakning utomhus

Kameraövervakning utomhus är ett effektivt sätt för företag att skydda sina tillgångar och motverka inbrott, stöld och skadegörelse.

RÄKNA UT PRIS

eller ring 020-22 77 88

Förebygg inbrott med övervakningskameror utomhus

Med uppkopplad kameraövervakning utomhus finns vår larmcentral alltid på plats och kan agera i realtid dygnet runt och snabbt sätta in rätt åtgärd om larmet går. Med hjälp av övervakningskameror och högtalarutrop kan vi exempelvis avvärja en pågående situation, tillkalla väktare och meddela polis.

 • Komplett övervakningssystem för utomhusbruk
 • Osynligt perimeterskydd för specifika områden
 • Stort utbud av övervakningskameror för utomhusbruk
 • Flexibla lösningar för ditt företags behov
 • Följ dina övervakningskameror själv både lokalt och på distans
Kameraövervakning utomhus
Larmcentral

Observer Direct - kameraövervakning utomhus

Kameraövervakning av ditt företag har aldrig varit enklare än med en utomhuskamera från Securitas Direct. Oavsett storlek på ditt företags mark har vi en övervakningskamera för dig.

Våra koncept för kameraövervakning utomhus går att anpassa efter dina specifika behov. Vi levererar övervakningskameror för utomhusbruk från Axis breda sortiment. Vi har kameror som är uppkopplade till vår egen larmcentral dygnet runt som agerar snabbt vid en larmhändelse, och även kameror som inte är uppkopplade för exempelvis bygglarm.

Ibland räcker det inte med bara en övervakningskamera utomhus. Då är det bra att vi har ett brett sortiment av utomhuskameror som går att anpassa efter dina specifika behov. Ibland kan till exempel en kombination av olika utomhuskameror vara optimalt. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag. Vi tar hand om allt – från rådgivning till installation och service.

Du kan även själv följa dina kameror, både lokalt och på distans med hjälp av Mina Sidor. Vid en incident lagras videomaterialet både hos dig och hos oss, vilket gör att händelseförloppet kan studeras i efterhand i full HD-kvalitet. Material utgör viktig information för bevisning och för att kunna identifiera gärningsmän.

Räkna ut pris på företagslarm med kameraövervakning!

Med Observer Direct får du

 • Kameraövervakning utomhus med åtgärd, dygnet runt
 • Brett sortiment av övervakningskameror för utomhusbruk
 • Uppkopplat till larmcentral
 • HD-upplösning
 • Budgeterbart pris
 • Full kontroll via Mina Sidor
 • Lagring av bild/-bevismaterial
Utomhuskamera

Se hur Maskingruppen övervakar utomhus

01.40
Säkerhetsexpert

Därför ska du ha ett övervakningssystem utomhus

Kombinera övervakningskamerornas funktioner med fler produkter och skapa ett osynligt övervakningssystem utomhus. Om larmet går kan larmcentralen snabbt verifiera och avhysa.

Vi erbjuder övervakningssystem för utomhusbruk som detekterar på rörelse och värme med mera. Våra smarta övervakningskameror och mjukvaror kan programmeras att reagera när någon rör sig otillåtet inom ett visst område. Larmet går när den osynliga gränsen bryts. De kan även programmeras för att endast larma när någon går in eller ut ur en yta, eller om någon stannar för länge på en yta.

Kombinerat med vår högtalare avhyste vi 2214 obehöriga och bidrog till att gripa 662 personer under 2020.

Boka tid för en kostnadsfri rådgivning.

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Boka tid