Företagslarm för alla typer av företag

Skydda din verksamhet med ett godkänt företagslarm från Securitas Direct – säkerhet i en klass för sig.

RÄKNA UT PRIS

eller ring 020-22 77 88

Vi skyddar ditt företag dygnet runt

Med ett företagslarm från Securitas Direct får du vårt helhetsåtagande. Vi bistår med allt från professionell installation och överföring till larmcentral, service och åtgärd vid larm.

Vårt breda sortiment av larm och säkerhetslösningar är anpassade för företag och vi erbjuder bland annat inbrottslarm med kamerabevakning, överfallslarm, besöksräknare och hjälp med att upptäcka svinn och driftstopp. 

  • Godkända företagslarm
  • Brett sortiment av säkerhetslösningar
  • Enkelt vardagligt användande
  • Larmcentral bemannad dygnet runt
  • Fria väktarutryckningar
Larmpanel
Kameralösning

Vad är ett företagslarm och vad ingår?

Våra godkända företagslarm är uppbyggda kring ett trådbundet inbrottslarm, uppkopplat till vår larmcentral, samt någon av våra lösningar för kamerabevakning

Vilken kameralösning som är rätt för ditt företag beror på dina behov, hur lokalerna ser ut och vilken typ av verksamhet som bedrivs. Vi ser till att det blir rätt.

Fler säkerhetslösningar för företag

Utöver inbrottslarm erbjuder vi bland annat brandlarm, överfallslarm, hjälp med att upptäcka svinn och driftstopp och att räkna besökare i din verksamhet.

Ett larm är även en trygghet för personalen. Larmen är enkla att använda och med vår app kan du larma på eller av och hålla koll på ditt system på distans.

Jag vill veta mer om företagslarm

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Sveriges mest valda larm till företag

Med över 80 000 kunder håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larm till företag.

Som kund hos oss får du vårt helhetsåtagande. Vi bistår med allt från installation och överföring till larmcentral, service och åtgärd vid larm.

Räkna ut pris på larm till ditt företag!

RÄKNA UT PRIS

Sveriges mest valda företagslarm
sÄLJBESÖK

Företagslarm med kontrollerade kostnader

Vi hjälper dig hela vägen. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri säkerhetsrådgivning där vi tillsammans går igenom verksamhetens behov och utifrån analysen tar vi fram ett förslag på vilka larm som är lämpliga för just ditt företag.

Enkel finansiell lösning

Vår finansiella lösning är enkel – alla tjänster ingår. Som kund hos oss får du kontroll på dina kostnader. Ett fastställt pris i månaden. Inga överraskningar.

Hitta rätt företagslarm för din verksamhet här!

Avancerad säkerhet och teknik – men enkelt för dig

Våra företagslarm är baserade på avancerad säkerhet och teknik, men är enkla för dig att använda. Som företagare är det alltid mycket att göra och säkerheten är något som bara måste finnas på plats och fungera, dygnet runt, året om. Därför har vi valt att göra det enkelt för dig.

Vi tar hand om säkerheten

Med våra företagslarm erbjuder vi ett helhetsåtagande: från rådgivning till installation, överföring till larmcentral, service och åtgärd. Oavsett vilka tjänster du väljer att koppla på till din larmlösning är det vardagliga användandet enkelt och tydligt med Securitas Direct App och Mina sidor.

RÄKNA UT PRIS

Företagslarm

Jag vill veta mer om företagslarm

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Alltid med Securitas Direct företagslarm

Alltid uppkopplat

Vi garanterar säkrast möjliga överföring mellan ditt larmsystem och vår larmcentral. Signalerna skickas via bredband och GSM/GPRS. Om det av någon anledning blir ett avbrott i kommunikationen tar det max 2,5 minuter innan vi vet om det.

Alltid redo

I vår egen larmcentral arbetar professionella larmoperatörer dygnet runt, året om. De är specialiserade på att verifiera larmorsaker och avgör snabbt vilken åtgärd som ska sättas in. Det kan handla om att skicka väktare, polis eller räddningstjänst.

Alltid nära

Genom våra 35 Professional Partners är vi lokala i hela landet. Det innebär att du alltid har nära till rådgivning, försäljning, installation, service och support. Om något i ditt system behöver åtgärdas är vi snabbt på plats och säkerställer att allt fungerar som det ska.

Alltid öppet

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt, året om.

Larmtjänster för företag

Mina Sidor

Säkerhetsportalen Mina Sidor är hjärtat i ditt säkerhetssystem. Här överblickar du enkelt de flesta funktioner, får tillgång till snabb support, ser din fakturahistorik och mycket mer.

Mina Sidor- Läs mer/logga in

App

Med appen kan du slå av och på larmet från distans, se när någon annan larmar av och på, följa och styra dina kameror live samt följa kundflödet i dina lokaler.

Läs mer om appen

Inbrottslarm

Vi erbjuder anpassade inbrottslarm för alla typer av företag och verksamheter. Redan vår välkända larmdekal fungerar avskräckande.

Läs mer om inbrottslarm

Överfallslarm

Ingen ska känna sig hotad på jobbet. En trygghetslösning med kamera ökar personalens säkerhet betydligt. Vid incident får väktare och polis omedelbar information.

Läs mer om överfallslarm

Motverka svinn

Stora värden försvinner spårlöst ur svenska företag varje dag. En strategiskt placerad kamera, ansluten till vår larmcentral kan spara ditt företag åtskilliga tusenlappar.

Läs mer om svinn

Driftlarm

Den dagliga driften måste fungera. Exempelvis får maskiner inte stanna, kyldiskar inte gå sönder och så vidare. En funktion som reagerar vid driftstopp minimerar skadan.

Läs mer om driftlarm

Brandlarm

Elden tar allt när den inte stoppas i tid. Den innebär fara för liv och för med sig stora ekonomiska förluster. Ett professionellt varningssystem är helt avgörande.

Läs mer om brandlarm

Kamerabevakning

Kameran är överlägsen när det gäller att skydda anställda och egendom. Kameratjänsten Observer Direct ger snabb och exakt information i realtid när något händer.

Läs mer om kamerabevakning

Byt till oss

Har du med ett larm från en annan leverantör idag, men vill få tillgång till alla fördelar med Securitas Direct? Då kan du enkelt uppgradera din befintliga larmanläggning och byta till oss.

Läs mer om att byta till oss

Säkerhet i en klass för sig

Sedan starten 1988 har vi satt standarden för säkerhetslösningar till företag. Genom att möta samhällets utveckling med allt smartare företagslarm håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larmleverantör.

På senare år har det blivit allt vanligare att gärningsmän försöker sätta larmöverföringen ur spel för att kunna agera ostört. Med en säkerhetslösning från Securitas Direct tar det mindre än 2,5 minuter att agera om signalerna skulle brytas. För övriga larmleverantörer tar det 5 timmar (standard överföring för larmklass 2). Vi ger dig därmed säkerhet i en klass för sig. Ett larm kan alla leverera, men det är tjänsterna bakom som gör skillnad.

80 000 företag har redan gett oss förtroendet att skydda deras verksamhet och personal. Kontakta oss så går vi igenom din verksamhets behov och tar fram en lösning anpassad för er.

Boka tid för säljbesök och för säljsamtal

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy