Företagslarm för alla typer av företag

De flesta företag ser det som en självklarhet att ha ett larm för att skydda sig mot inbrott. Men ett företagslarm är idag så mycket mer än bara ett verktyg för att motverka stöld och skadegörelse.

Med ett företagslarm från Securitas Direct får du vårt helhetsåtagande. Utöver inbrottslarm med kamerabevakning erbjuder vi säkerhetstjänster till företag som exempelvis överfallslarm, besöksräknare och hjälp med att upptäcka svinn och driftstopp. Vi bistår med allt från installation och överföring till larmcentral, service och åtgärd vid larm.

  • Larm till företag
  • Inbrottslarm
  • Brandlarm
  • Överfallslarm
  • Driftlarm
  • Kamerabevakning
Larmpanel
Kameralösning

Vad är ett företagslarm och vad ingår?

Våra företagslarm är uppbyggda kring ett trådbundet inbrottslarm, uppkopplat till vår larmcentral, samt någon av våra lösningar för kamerabevakning. Vilken kameralösning som är rätt för dig kan bero på dina behov, hur dina lokaler ser ut, vilken typ av verksamhet du bedriver och om du vill ha bevakning enbart inomhus, utomhus eller både och. Läs mer om kamerabevakning.

Utöver inbrottslarm med kamerabevakning kan du även välja att ha brandlarm och överfallslarm eller att med hjälp av våra kameralösningar upptäcka svinn och driftstopp eller räkna besökare i din verksamhet. Ett larm är även en trygghet för personalen och ett enkelt sätt att kontrollera att allt är som det ska. Med vår app kan du larma på eller av och hålla koll på ditt system, vart du än befinner dig.

Jag vill veta mer om företagslarm

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Sveriges mest valda larm till företag

Med över 70 000 kunder håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larm till företag.

Som kund hos oss får du vårt helhetsåtagande. Vi bistår med allt från installation och överföring till larmcentral, service och åtgärd vid larm.

Räkna ut pris på larm till ditt företag!

RÄKNA UT PRIS

Sveriges mest valda företagslarm
sÄLJBESÖK

Företagslarm med kontrollerade kostnader

Vi hjälper dig hela vägen. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri säkerhetsrådgivning där vi tillsammans går igenom verksamhetens behov och utifrån analysen tar fram ett förslag på vilka larm som är lämpliga för just ditt företag.
Vår finansiella lösning är enkel – alla tjänster ingår. Som kund hos oss får du kontroll på dina kostnader. Ett fastställt pris i månaden. Inga överraskningar.

Vad kostar företagslarm?

Det är framförallt installationen av larmsystemet och månadskostnaden för larmets uppkoppling till larmcentral som kostar med ett företagslarm. Kostnaden blir generellt högre om företaget har stora lokaler och många in- och utgångar som ska skyddas mot exempelvis inbrott och bränder. 
Behöver ditt företag inbrottslarm, brandlarm eller andra säkerhetslösningar, exempelvis kamerabevakning eller överfallslarm? Se över dina behov eller kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsrådgivning tillsammans med våra säkerhetsexperter.

Hitta rätt företagslarm för din verksamhet här!

Avancerad säkerhet och teknik – men enkelt för dig

Våra företagslarm är baserade på avancerad säkerhet och teknik, men är enkla för dig att använda. Som företagare är det alltid mycket att göra och säkerheten är något som bara måste finnas på plats och fungera, dygnet runt, året om. Därför har vi valt att göra det enkelt för dig.

Med våra företagslarm erbjuder vi ett helhetsåtagande: från rådgivning till installation, överföring till larmcentral, service och åtgärd. Oavsett vilka tjänster du väljer att koppla på till din larmlösning är det vardagliga användandet enkelt och tydligt med Securitas Direct App och Mina sidor.

Räkna ut pris på företagslarm

RÄKNA UT PRIS

Företagslarm

Säkerhet i en klass för sig

Sedan starten 1988 har vi satt standarden för säkerhetslösningar till företag. Genom att möta samhällets utveckling med allt smartare företagslarm håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larmleverantör.

På senare år har det blivit allt vanligare att gärningsmän försöker sätta larmöverföringen ur spel för att kunna agera ostört. Med en säkerhetslösning från Securitas Direct tar det mindre än 2,5 minuter att agera om signalerna skulle brytas. För övriga larmleverantörer tar det 5 timmar (standard överföring för larmklass 2). Vi ger dig därmed säkerhet i en klass för sig. Ett larm kan alla leverera, men det är tjänsterna bakom som gör skillnad.

70 000 företag har redan gett oss förtroendet att skydda deras verksamhet och personal. Kontakta oss så går vi igenom din verksamhets behov och tar fram en lösning anpassad för er.

Jag vill veta mer om företagslarm

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy

Alltid med Securitas Direct företagslarm

Alltid uppkopplat

Vi garanterar säkrast möjliga överföring mellan ditt larmsystem och vår larmcentral. Signalerna skickas via bredband och GSM/GPRS. Om det av någon anledning blir ett avbrott i kommunikationen tar det max 2,5 minuter innan vi vet om det.

Alltid redo

I vår egen larmcentral arbetar professionella larmoperatörer dygnet runt, året om. De är specialiserade på att verifiera larmorsaker och avgör snabbt vilken åtgärd som ska sättas in. Det kan handla om att skicka väktare, polis eller räddningstjänst.

Alltid nära

Genom våra 35 Professional Partners är vi lokala i hela landet. Det innebär att du alltid har nära till rådgivning, försäljning, installation, service och support. Om något i ditt system behöver åtgärdas är vi snabbt på plats och säkerställer att allt fungerar som det ska.

Alltid öppet

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt, året om.

Ett axplock av de lösningar vi kan erbjuda dig

Mina Sidor

Säkerhetsportalen Mina Sidor är hjärtat i ditt säkerhetssystem. Här överblickar du enkelt de flesta funktioner, får tillgång till snabb support, ser din fakturahistorik och mycket mer.

Mina Sidor- Läs mer/logga in

App

Med appen kan du slå av och på larmet från distans, se när någon annan larmar av och på, följa och styra dina kameror live samt följa kundflödet i dina lokaler.

Läs mer om appen

Inbrottslarm

Securitas Direct erbjuder ett anpassat inbrottsskydd för alla typer av lokaler och verksamheter. Redan den välkända dekalen fungerar avskräckande.

Läs mer om inbrottslarm

Överfallslarm

Ingen ska känna sig hotad på jobbet. En trygghetslösning med kamera ökar personalens säkerhet betydligt. Vid incident får väktare och polis omedelbar information.

Läs mer om överfallslarm

Motverka svinn

Stora värden försvinner spårlöst ur svenska företag varje dag. En strategiskt placerad kamera, ansluten till vår larmcentral kan spara ditt företag åtskilliga tusenlappar.

Läs mer om svinn

Driftlarm

Den dagliga driften måste fungera. Exempelvis får maskiner inte stanna, kyldiskar inte gå sönder och så vidare. En funktion som reagerar vid driftstopp minimerar skadan.

Läs mer om driftlarm

Brandlarm

Elden tar allt när den inte stoppas i tid. Den innebär fara för liv och för med sig stora ekonomiska förluster. Ett professionellt varningssystem är helt avgörande.

Läs mer om brandlarm

Kamerabevakning

Kameran är överlägsen när det gäller att skydda anställda och egendom. Kameratjänsten Observer Direct ger snabb och exakt information i realtid när något händer.

Läs mer om kamerabevakning

Byt till oss

Har du med ett larm från en annan leverantör idag, men vill få tillgång till alla fördelar med Securitas Direct? Då kan du enkelt uppgradera din befintliga larmanläggning och byta till oss.

Läs mer om att byta till oss

Boka tid för säljbesök och för säljsamtal

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar ni vår integritets- och webbplatspolicy