Vi ser vad som händer. När det händer.

Vi erbjuder företagsmarknadens främsta koncept för liveövervakning med kamera.

 

Aldrig tidigare har väktare och polis fått snabbare och mer exakt information om incidenter och gärningsmän. Observer Direct är en unik kameralösning, skapad för professionell användning.

Observer Direct kameraövervakning

Ring 020-24 00 63 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Vid inskickat formulär kontaktar vi, Securitas Direct Sverige AB, Box 314, 581 02 Linköping, org nr 556893-9010, dig för rådgivning och uppföljning av ditt ärende kort efter att formuläret kommit oss tillhanda. De uppgifter du lämnar till oss i form av namn, telefonnummer och emailadress behandlas av oss eller annat bolag inom Securitas-gruppen med anledning av ditt företags intresse för våra produkter och tjänster och för att kunna rådge och informera kring dessa via telefon, e-post, sms eller postutskick. Uppgifterna kan för lagring och sortering komma att tillhandahållas sådan av oss anlitad tjänsteleverantör lokaliserad inom och/eller utanför EU/EES med vilken vi ingått personuppgiftbiträdesavtal och som därigenom åtagit sig att behandla dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204).

 

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Kontakta i så fall vår kundtjänst på kundtjanst@securitasdirect.se.

 

Vi försäkrar att vi inte kommer sälja några personuppgifter till tredje part.

Observer Direct - Företagets främsta kameralösning

Företagets främsta kameralösning

Nu kan du och vi övervaka alla typer av händelser i realtid. Filmen lagras hos dig och vid incident även hos Securitas Direct. Efteråt kan både du och vi söka bakåt och se vad som hänt i HD-kvalitet.


Securitas Direct har länge varit marknadsledande inom larminstallationer och tjänster till företag. Med Observer Direct har vi lagt till den senaste kameratekniken och kan erbjuda en tjänst som bidrar till en ännu tryggare och mer lönsam verksamhet. Inte minst för att priset är satt för att rymmas i alla företagsbudgetar.


Vill du veta mer om Observer Direct?

Kameratjänsten Observer Direct med dygnet runt-uppkoppling till larmcentral, fria väktarutryckningar samt serviceavtal.

Ring 020-24 00 63

Eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

Är du befintlig kund, ring 0771-32 75 00

Fördelar med kameraövervakning:

  • Ständig uppkoppling
  • HD-upplösning
  • Dubbel lagring vid larm
  • Funktionskontroll
  • Mina Sidor
  • Realtidsövervakning
  • Många kameraalternativ
  • Budgeterbart pris
  • Skyhög uppklarandekvot

Exceptionellt hög uppklarandekvot med Observer Direct

Företag som valt att uppgradera till Observer Direct ser en markant förbättring i antalet lösta fall – både när det handlar om att stoppa ett pågående brott och att i efterhand utreda vad som hänt. I många fall har långvariga problem med stölder och inbrott upphört helt. Under 2015 skedde mer än 200 gripanden på drygt 300 utryckningar. 

Mer än 200 gripanden per år!
Intelligensen i och bakom kameran

Intelligensen i och bakom kameran

Smarta kameror och mjukvaror kan programmeras att reagera exempelvis när någon rör sig otillåtet inom ett visst område. På så sätt kan kameran slå larm när en osynlig gräns bryts. Den kan också programmeras att endast larma när någon går in respektive ut ur en yta. Den här typen av videoanalyser har många användningsområden.


Överlägsen bildkvalitet med Observer Direct

Överlägsen bildkvalitet i HD

Alla kameror filmar i HD och materialet lagras hos dig. Vid incident lagras sekvensen även hos Securitas Direct. Det innebär bland annat att vi eller polisen kan söka bakåt och se en händelse i HD-upplösning. Bildkvaliteten ger oss möjlighet att zooma in och studera personer eller orsaker till händelser.